ITSEPUOLUSTUS

Oletko joskus joutunut uhkaavaan tilanteeseen, etkä ole tiennyt miten toimia?

Joudutko ajoittain työssäsi kohtaamaan henkilöitä, jotka ovat päihteiden tai lääkityksen vaikutuksen alaisena tai jostakin muusta syystä saattavat käyttäytyä arvaamattomasti?

Joudutko työn tai harrastuksen vuoksi liikkumaan öiseen aikaan ulkona yksin?

Uhkaavassa tilanteessa paikalta poistuminen on paras keino puolustautua, mutta aina se ei ole mahdollista. Yllättäviin tilanteisiin kannattaa varautua harjoittelemalla niitä etukäteen, silloin siihen on aikaa.

Nilsiän Karateseuran järjestämillä itsepuolustuskursseilla voit saada eväitä itsesi puolustamiseksi ilman, että Sinulle tai Sinua uhkaavalle henkilölle aiheutuu tarpeettomasti kipua tai fyysistä haittaa.

Alkeiskurssi koostuu kahdesta osiosta: tunnin kestävästä teorialuennosta ja kahden tunnin käytännön harjoituksesta. Jatkokoulutusta räätälöimme asiakkaan toiveiden pohjalta.

Teoriaosassa kerrotaan hätävarjelusta sekä siihen liittyvästä lainsäädännöstä. Käytännön harjoituksissa käydään läpi mahdollisen hyökkääjän kohtaamista sekä erilaisia hyökkääjän otteista irrottautumisia.

TAKAISIN ETUSIVULLE
Sivustoa päivitetty 11.8.2017, © Nilsiän Karateseura 2006 - 2017
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!